Nieuws en verhalen
Blog

WORKSHOP ENERGIE

vrijdag, 28 mei 2021

De Energie Workshop

 

Schrik je wel eens van je energierekening? Heb je thuis regelmatig discussies over hoe hoog de verwarming mag? Ruzie met je puber die iedere ochtend ruim 20 minuten doucht? En is het niet eens tijd voor een koelkast met een ander energielabel? Zou je meer willen weten over hoe het zit met de energierekening, hoe je kan besparen en duurzamer kan zijn? 

 

We hebben voortdurend te maken met energievraagstukken, maar we weten vaak niet precies welke energie prijskaartjes er hangen aan onze dagelijkse bezigheden. Tijdens de workshop wordt ingegaan op diverse energie onderwerpen: de energierekening, sluip- en stand-by verbruik, energie slurpende apparaten en praktische tips om energie te besparen. De workshop wordt gegeven door een expert op het gebied van energie & gedrag. De expert maakt je aan de hand van je eigen rekening wegwijs in de wereld van de energie. 

 

Geïnteresseerd? Meld je dan aan via www.bespaarafspraak.nl/amsterdam-west 

De workshop vindt online (op zoom)  plaats op Dinsdag 1 Juni van 16:00 tot 17:30 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan de workshop. 

   

Lijkt het je leuk om deze workshop voor je netwerk te organiseren neem dan contact op met Jorien Röling  door een mailtje te sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel naar 06-20191934 Meer informatie

De workshops maken onderdeel uit van het programma ‘Met energie de wijken in’. Stadsdeel West bestaat voor het grootste deel uit appartementen die voorlopig niet van het aardgas af kunnen. Wel kan er veel bespaard worden op energie door gedrag, kleine maatregelen isolatie en energie opwekken. We kijken naar wat bewoners wel kunnen doen. Na de zomer volgen er meer workshops op locatie als dat ivm de corona maatregelen weer mag. Geef het door! Op de langere termijn moeten we van de fossiele brandstoffen (zoals aardgas) af om de klimaatopwarming tegen te gaan.