Nieuws en verhalen
Blog

Maak kennis met..... Nadia Aktaou

zondag, 13 april 2014

'Ik zie graag blije mensen'

Ik zorg altijd voor mijn familie leden en mensen die ik ken. Het is geweldig om te doen en ik voel me er lekker bij. Ik zie graag blije mensen om me heen. Het maakt me zelf gelukkig en ik doe het voor mijn buurt; om de buurt vrolijker te maken. Als ik zie dat het niet goed gaat in de buurt, verdraag ik dat niet en wil er iets aan doen.

Buurtmoeder

Van 2010 tot 2012 werkte ik als buurtmoeder in de Kolenkitbuurt met kinderen en vrouwen. Vanaf 2012 ben ik les gaan geven aan de Marokkaanse en Turkse vrouwen in Buskenblaser aan de Bos en Lommerweg en de Mansveltschool, en nu in Marouma. Ik vind het superleuk om les te geven. Ik ben met 4 vrouwen begonnen en zit nu met 15 vrouwen.

Mijn droomsalon

Tijdens al deze werkzaamheden ben ik ook actief als schoonheidsspecialiste. Het lijkt me geweldig om zelfstandig te werken en wil graag in de toekomst eigen zaak openen als schoonheidsspecialiste en daarbij ook jurken verhuren. Je kunt je bij mij in de toekomst helemaal laten opdoffen voor een groot feest. Daarom volg ik nu een ondernemerstraining bij Mode en Ambacht in de Kolenkitbuurt.

Nadia Aktaou
Foto Nies Medema